Doorgaan naar inhoud

Partner Werving

WELKOM BIJ Cyrusher Sports!WE KIJKEN ER NAAR UIT OM MET U SAMEN TE WERKEN!We zijn verheugd om u als distributeur te hebben.We willen dat je slaagt, dus maken we zaken doen met ons gemakkelijk, efficiënt en winstgevend.Hier bieden we:

  1. Concurrerende Distributeur Prijs. Wij produceren zelf fietsen en elektrische fietsen en kunnen u een korting van 5% tot 30%+ aanbieden, afhankelijk van de situatie en de toepassing.

 

  1. Gemakkelijke en Snelle Steekproef. U kunt online een monsterbestelling bij ons plaatsen en wij kunnen deze binnen 24-48 uur verzenden, normaal gesproken via DHL, TNT of Fedex.

 

  1. Mini-order geaccepteerd. Wij weten hoe moeilijk om zaken van Nul aan Succes te beginnen en wij steunen onze verdelers mini-orde van 6 pics+ elke keer.

 

  1. Snelle Levering. Wij weten hoe belangrijk het is om piekseizoenen voor onze zaken te krijgen, al onze orde zal binnen 3 tot 5 dagen voor snelle levering worden verwerkt.

 

  1. Bijgewerkte Versie. Wij ontwerpen en werken fiets voortdurend bij om de nieuwe vraag naar markt te leiden of te creëren en onze verdelers concurrerend de hele tijd te houden.

 

  1. De uitstekende Dienst na Verkoop. Wij willen dat u onze fietsen in vertrouwen verkoopt of distribueert. Geen kwestie u enkel in de zaken of reeds een groot succes hebt bereikt, zullen wij seminarie & opleiding aanbieden alle aspecten op tijd.Als u om het even welkeinterest hebt, gelieve te voelen vrij om ons uw toepassing naar nl@cyrusher.com te verzenden en wij zullen u binnen 24-48 uren antwoorden.