OVER CYRUSHER

BIJ CYRUSHER SPORTS IS ONZE VISIE DE VOLGENDE GENERATIE TE MAKEN VAN UITZONDERLIJKE PERSOONLIJKE MOBILITEITSVOERTUIGEN DIE VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK ZIJN.

Onze bedrijfsnaam is afgeleid van de combinatie van twee woorden - Rusher en Cycling - wat betekent dat we vastbesloten zijn om een pionier te zijn op het gebied van fietsen, onze oorspronkelijke missie. Naarmate het bedrijf groeide, hebben we onze missie verbreed tot verder dan fietsen, om tegemoet te komen aan de groeiende wereldwijde vraag naar persoonlijke reisoplossingen over korte afstanden door de coolste en beste producten te creëren. winstgevender, gebouwd met een innovatief ontwerp en groene technologie. En het is niet alleen met traditionele e-bikes - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Mijn naam is Harry Xie. Ik ben de oprichter van Cyrusher Sports, de zoon van een arme boer uit de provincie Sichuan. In 2010 ben ik afgestudeerd met een bedrijfsdiploma aan de Xiamen University of Technology. Ik wist dat ik niet alleen mijn leven kon veranderen, maar ook een enorme impact op anderen over de hele wereld kon hebben door het juiste product op de markt te brengen.

Mijn partner bij de medeoprichter van Cyrusher Sports is Nestor Sulu. Nestor is een computeringenieur, afgestudeerd in computerwetenschappen aan de Autonome Universiteit van Yucatan in Mexico. Hij is een vooraanstaand webdesigner en brandingexpert, en voormalig IT-directeur voor een multinational, die toezicht houdt op personeel in Mexico, India en China.

In 2014 ben ik begonnen met het online verkopen van redelijk geprijsde fietsonderdelen. Ik realiseerde me al snel dat ik geweldige fietsen die in China zijn gebouwd, voor een goede prijs kon aanbieden aan fietsliefhebbers uit andere landen. De reacties van klanten waren verheugend - mensen waren enthousiast over de fietsen. Omdat ik me realiseerde dat e-bikes de toekomst van persoonlijk vervoer zijn, begon ik ze in 2015 online te verkopen. Het internationaal verkopen van e-bikes is wat ingewikkelder en ik was heel blij met het enorme succes. Naarmate de bestellingen groeiden, kregen we te maken met een aantal uitdagingen vanwege onze afhankelijkheid van leveranciers en een kritische zakelijke account. Het kostte me enkele maanden om diep na te denken over het bedrijf dat me zo fascineerde. Nadenkend over mijn redenen om mijn bedrijf te starten en mijn uiteindelijke doel, bevestigde ik mijn wens om rijders van hoge kwaliteit, opvallende e-bikes voor een betaalbare prijs te bieden. Ik was ervan overtuigd dat ik aan de groeiende wereldwijde vraag naar e-bikes kon voldoen door een uitzonderlijk merk e-bikes te creëren met de beste prijs-kwaliteitverhouding. In 2017 openden Nestor en ik met grote vastberadenheid en een team van 25 medewerkers onze eigen fabriek waar we onze elektrische fietsen en toekomstige mobiliteitsvoertuigen zelf konden maken. De huidige maximale productie is 3000 PCS elektrische fietsen per maand. Onze fietsen zijn internationaal getest en voldoen aan de CE-, UL-, Rhos- en FCC-normen. Het handelsmerk Cyrusher is overal geregistreerd en erkend - in Australië, China, de Europese Unie, Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. En we hebben distributiecentra in China, Frankrijk, Duitsland, Japan en de Verenigde Staten. In slechts een paar jaar tijd hebben onze vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en harde het werk heeft zijn vruchten afgeworpen met gestaag stijgende verkopen en opmerkelijk positieve klantrecensies. We zijn verheugd onze reputatie te zien groeien voor het leveren van een uitzonderlijk product en het op de eerste plaats zetten van onze klanten. Mijn persoonlijke motivatie is om te blijven innoveren in de industrie met de coolste en meest winstgevende e-bikes en andere hightech voertuigen voor persoonlijke mobiliteit op de markt . Cyrusher Sports is vastbesloten en goed gepositioneerd om nu en in de toekomst aan de behoeften van onze klanten te voldoen!

Ons bedrijf in de EU