Doorgaan naar inhoud
WAAROM ELEKTRISCHE FIETSEN ZO POPULAIR WORDEN TIJDENS DE PANDEMIE - DEEL 1

WAAROM ELEKTRISCHE FIETSEN ZO POPULAIR WORDEN TIJDENS DE PANDEMIE - DEEL 1

De pandemie die begin 2020 de aarde overspoelde en vandaag voortduurt, heeft veel dingen voor mensen veranderd. Helaas zijn er veel tragedies en enorme dagelijkse strijd geweest.

Tegelijkertijd hebben de nodige aanpassingen en enkele positieve resultaten plaatsgevonden. Een voorbeeld is de absolute stijging van de populariteit van e-bikes. Een gemotoriseerde fiets is een ongelooflijke alleskunner. Omdat steeds meer mensen de voordelen inzien van het bezitten van een elektrische fiets, zijn deze machines overal te vinden.

De pandemie heeft het verkeer zeker gestimuleerd en heeft geleid tot een verkoophausse. Zoals gemeld door het World Economic Forum, steeg de verkoop van e-bikes in de Verenigde Staten met 145%. Bovendien zullen Europeanen tegen 2030 naar verwachting twee keer zoveel fietsen als auto's per jaar kopen.

Dit is wat er achter de toename van het aantal e-bikes zit dat je ziet.

AANTREKKELIJKE AANKOOPPRIJS

De pandemie heeft een groot deel van de wereldbevolking financieel zwaar getroffen. Werkgevers hebben personeel ontslagen of tijdelijk gesloten. Hoewel mensen thuis kunnen werken, moeten ze zich nog steeds door de stad verplaatsen. Een persoonlijk voertuig is dus essentieel.

Geen wonder dat een groot aantal mensen kijkt naar de aantrekkelijke aanschafprijs van een elektrische fiets en begrijpt hoe een elektrische fiets een prima optie is. Een elektrische fiets van hoge kwaliteit koop je voor twee- of drieduizend dollar. Auto's kosten veel meer. In de Verenigde Staten waren de gemiddelde kosten van een nieuwe auto in 2020, zoals gerapporteerd door Consumer Reports, bijvoorbeeld bijna $ 40.000.

Wanneer elke uitgave gerechtvaardigd moet worden, zijn elektrische fietsen een goede keuze. Ze zijn redelijk betaalbaar gebleven tijdens de wereldwijde pandemie.

BETAALBAAR OM TE BEDIENEN

Naast een relatief lage aanschafprijs zijn elektrische fietsen goedkoop in gebruik. Dit is een ander groot pluspunt bij het beheersen van de uitgaven. Tijdens deze pandemie realiseerden veel mensen zich dat ze moesten proberen beter te budgetteren. Er zijn ook betaalbare elektrische fietsmodellen zoals de Cyrusher XF650.

De maandelijkse kosten zijn in veel gebieden gestegen. De kosten van het rijden met een auto, brandstof, verzekering, parkeren en onderhoud hebben veel mensen onder druk gezet. Alleen al de kosten van het oplossen van autoproblemen kunnen een bankrekening leegmaken.

Daarom zijn velen op zoek naar een meer winstgevend vervoermiddel op de lange termijn. Met slechts minimale kosten om de batterij op te laden, zijn e-bikes het antwoord. Er is weinig onderhoud nodig aan een elektrische fiets; zelfs een batterijvervanging is goedkoop. Bovendien vermijdt u rijbewijs- en parkeerkosten.

Vorig artikel WAAROM ELEKTRISCHE FIETSEN ZO POPULAIR WORDEN TIJDENS DE PANDEMIE - DEEL 2
Volgend artikel TUFF-N-UFF COMBAT SPORTSPONSORS

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden