Doorgaan naar inhoud
TUFF-N-UFF COMBAT SPORTSPONSORS

TUFF-N-UFF COMBAT SPORTSPONSORS

Aangepaste elektrische fietsen voor Tuff-N-Uff-winnaars
Cyrusher is trots om met Tuff-N-Uff als nieuwe partner samen te werken. We hebben een speciale editie van onze Cyrusher XF800 Fat Tire elektrische fiets gemaakt, aangepast met het Tuff-N-Uff-logo!

Cyrusher zal het komende Tuff-N-Uff-evenement sponsoren met een schattige gepersonaliseerde XF800 voor de winnaars, en de evenementen promoten bij Cyrusher e-bike-bezitters en de fanbase op sociale media.

Gratis ticket voor alle Cyrusher elektrische fietsbezitters
Als je een Cyrusher elektrische fiets bezit, heb je het recht om deel te nemen aan Tuff-N-Uff-evenementen, helemaal gratis! in de nabije toekomst.

Het enige wat je hoeft te doen is op je coole Cyrusher elektrische fiets naar het evenement te komen. Je krijgt een VIP-service als eigenaar van een Cyrusher-fiets om je fiets te parkeren in een beveiligde balzaal naast de evenementenlocatie (tot 6 meter van de vechtkamer!) Met beveiligingspersoneel en camera's die toezicht houden, en als dat niet cool genoeg is, kan elke Cyrusher Bike-eigenaar ontvangt maximaal 2 gratis tickets om het volgende Tuff-N-Uff-evenement bij te wonen! Dank u! Tuff-N-Uff!

Neem voor meer informatie over dit aanbod contact met ons op!

 

Over Tuff-N-UffTuff-N-Uff is in 1994 opgericht met als doel het promoten van vechtsporten. Door de jaren heen heeft Tuff-N-Uff gewerkt en relaties ontwikkeld met enkele van de grootste namen in de vechtsportwereld en heeft hij verschillende keren geschiedenis geschreven.

Het was een moeilijke taak om te beseffen dat er behoefte is aan een amateur-MMA-programma waar studenten hun vaardigheden kunnen aanscherpen en demonstreren voor een live publiek in een veilige omgeving. Na lobbyen bij de Nevada State Athletic Commission, kreeg Tuff-N-Uff toestemming om het eerste amateur-MMA-evenement in de staat Nevada te organiseren.

Officiële site van Tuff-N-Uff: http://tuffnuff.com

 

 

Vorig artikel WAAROM ELEKTRISCHE FIETSEN ZO POPULAIR WORDEN TIJDENS DE PANDEMIE - DEEL 1

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden